Smidrų salotos su brie sūriu


Reikia:

  • 200 g Brie sūrio

  • 250 g apvirtų smidrų

  • 100 g gražgarsčių

  • saujos mėgstamų vynuogių

  • 3–4 šaukštų graikinių riešutų

  • druskos, pipirų

  • šaukšto graikinių riešutų aliejaus


1. Sūrį įdėkite į kepimo formą ir 7–10 min. kepkite 180°C orkaitėje.

2. Kol kepa sūris, keptuvėje su aliejumi pakepinkite apvirtus ir susmulkintus smidrus.

3. Sumaišykite gražgarsčių lapus su riešutais, vynuogėmis ir šparagais, pagardinkite druska, pipirais ir aliejumi. Ant viršaus uždėkite kepto sūrio gabalėlių.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg