top of page

Smidrų salotos su brie sūriu

  • 2020-03-01
  • 1 min. skaitymo

Reikia:

  • 200 g Brie sūrio

  • 250 g apvirtų smidrų

  • 100 g gražgarsčių

  • saujos mėgstamų vynuogių

  • 3–4 šaukštų graikinių riešutų

  • druskos, pipirų

  • šaukšto graikinių riešutų aliejaus


1. Sūrį įdėkite į kepimo formą ir 7–10 min. kepkite 180°C orkaitėje.

2. Kol kepa sūris, keptuvėje su aliejumi pakepinkite apvirtus ir susmulkintus smidrus.

3. Sumaišykite gražgarsčių lapus su riešutais, vynuogėmis ir šparagais, pagardinkite druska, pipirais ir aliejumi. Ant viršaus uždėkite kepto sūrio gabalėlių.

bottom of page