
4 asm.
Gaminimas 10 min.
Kepimas 30 min.
Orkaitės t-ra 180 °C
Reikia:
250 g bemielės sluoksniuotos tešlos (1 lakšto)
150 g kreminio sūrelio
200 g SPILVA marinuotų burokėlių
4-5 datulių
100 g pelėsinio ožkų sūrio
Saujelės gražgarsčių
1. Atšildykite bemielę sluoksniuotą tešlą, ištieskite ją ant skardos. Peiliu nubrėžkite 1 cm pločio „rėmelį“ nuo krašto, bet neperpjaukite iki galo.
2. Vidurį patepkite kreminiu sūreliu.
3. SPILVA burokėlius nuvarvinkite ant sieto. Sudėkite juos ant sūrelio. Datules arba supjaustykite arba suplėšykite, sudėkite jas ant burokėlių.Ožkų sūrį supjaustykite riekelėmis ir sudėkite jas ant burokėlių. Šaukite į įkaitintą iki 180 C orkaitę.
4. Kepkite apie 30 min. Geriausiai, jei orkaitėje yra picos kepimo režimas. Iškepusią tartą išimkite, pabarstykite gražgarstėmis.