4 asm.
Gaminimas 15 min.
Kepimas 25 min.
Sluoksniuotos tešlos pyragui su obuoliais reikia:
250 g sluoksniuotos tešlos
100 g raudonųjų serbentų džemo
3–4 obuoliai
50 g DANSUKKER ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
1 citrinos sultys
1. Supjaustykite obuolius plonomis riekelėmis. Pašlakstykite citrinos sultimis.
2. Sluoksniuotos tešlos lakštą įpjaukite aštriu peiliu padarydami rėmelį. Rėmelio vidų lengvai patepkite serbentų džemu ir sudėliokite obuolius. Galite pasinaudoti liniuote, galima sudėti obuolių riekeles taip, kaip jums patinka. Atsargiai patepkite obuolius džemu.
3. Patį rėmelį patepkite vandeniu, pienu arba kiaušinio plakiniu, visą pyragą pabarstykite DANSUKKER ekologišku cukrumi „Panevėžio Plius“ .
4. Kepkite apie 25 min.
Skanaus!