Lengvai ir greitai pagaminamas sluoksniuotas skanėstas su želė ir varške.
#Alfodidysiskulinarinissou žiūrėkite ČIA
Sluoksniuočiui su želė ir varškės triufeliais reikia:
30–40 g DANSUKKER cukraus miltelių
400 g riebios varškės
100 g minkšto sviesto
1–1 ½ pakelio GAIDELIS sausainių „Spanguolė“
Žiupsnelio druskos
400 ml grietinėlės
200 g maskarponės
1 šaukšto liofilizuotų aviečių
50 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“
120–150 g šaldytų ir šviežių uogų
Uogų želės (pagamintos iš 1 pakelio)
Į kombaino indą sudėkite varškę, sviestą, suberkite DANSUKKER cukraus miltelius ir žiupsnelį druskos. Viską sutrinkite. Atskirai sutrinkite GAIDELIS sausainius „Spanguolė“. Viską sumaišykite. Masės tirštumą reguliuokite pagal norą, bet taip, kad galėtumėte suformuoti rutuliukus. Jei reikia – pridėkite trupintų sausainių.
Grietinėlę išplakite su DANSUKKER cukrumi „Panevėžio Plius“, dalį jos atidėkite, kitą – sumaišykite su maskarpone ir liofilizuotomis avietėmis.
Į indo dugną dėkite dalį uogų, lengvai jas patraiškykite. Ant jų – palei indo perimetrą – varškės triufeliukus.
Uždėkite uogų želės, rožinį kremą, grietinėlę arba sluoksniuokite jums tinkamu eiliškumu. Ant viršaus uždėkite likusias uogas. Jei turite – įsmeikite alyvmedžio arba kitokią šakelę.
Skanaus!
Comments