Sluoksniuočiai su kriaušėmis


Sluoksniuočiai su kriaušėmis, vmg receptas

6 asm.

Gaminimas 15 min.

Kepimas 20 min.

Reikia:

  • 2 kriaušių

  • 1 šakelės rozmarino

  • 1 pakelio šaldytos sluoksniuotos tešlos lapeliais

  • 50 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio plius“

  • 1 kiaušinio (patepti)

  • 30 g DANSUKKER nerafinuoto rudojo cukranendrių cukraus

1. Kriaušes supjaustykite plonomis riekelėmis. 2. Ant lapelio atšildytos sluoksniuotos tešlos dėkite kriaušių riekeles, pabarstykite rozmarino lapeliais, ant viršaus užberkite DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“, atsargiai patepkite tešlos kraštus ir uždenkite kitu sluoksniuotos tešlos gabaliuku. Kraštus prispauskite. Viršų lengvai įpjaukite norimomis formomis, bet ne iki galo. 3. Patepkite sluoksniuočius kiaušinio plakiniu ir pabarstykite DANSUKKER nerafinuotu ruduoju cukranendrių cukrumi. 4. Kepkite apie 20 min.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg