Reikia:
Marinatui:
žiupsnelio šviežių laiškinių česnakų
žiupsnelio šviežių bazilikų
1 šaukšto terijakio padažo
1 šaukštelio garstyčių sėklų
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
1 skumbrės (400 g)
Marinatui:
žiupsnelio šviežių laiškinių česnakų
žiupsnelio šviežių bazilikų
1 šaukšto terijakio padažo
1 šaukštelio garstyčių sėklų
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
1 skumbrės (400 g)
1. Palikite šiek tiek laiškinių česnakų ir bazilikų, kad vėliau galėtumėte įdėti į marinuotos žuvies vidų.
2. Visus marinatui skirtus produktus sudėkite į virtuvinio kombaino indą ir sutrinkite.
3. Išskrostą ir išplautą žuvį įtrinkite marinatu, į pilvą sudėkite laiškinius česnakus su bazilikais ir palikite apie valandą marinuotis.
4. Vartydami žuvį kepkite ant vidutinės kaitros kepsninės apie 10–12 min.
5. Baigdami kepti likusiu marinatu aptepkite žuvį.