Reikia:
250 g sluoksniuotos bemielės tešlos
3 šaukštų „Rududu“ kremo (kambario temperatūros)
2 vidutinio dydžio obuolių
1 banano
Žiupsnelio cinamono
Kiaušinio plakinio (patepti)
2 šaukštų miltelinio cukraus
Iškočiokite tešlą, kol padvigubės į plotį.
Aptepkite ją kremu.
Nulupkite obuolius, supjaustykite skiltelėmis, bananą – griežinėliais, pabarstykite cinamonu.
Vaisius sudėliokite ant apteptos tešlos.
Atsargiai susukite vyniotinį ir supjaustykite jį į 12 vienodo dydžio pyragaičių.
Pyragaičius suguldykite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą, patepkite kiaušinio plakiniu ir dėkite kepti į iki 180 °C įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 13–15 min.
Iškepusias bandeles apsijokite milteliniu cukrumi.
Patiekalui pagaminti reikalingų produktų galite įsigyti ČIA
Skanaus!