Laidą ir video receptą galite pažiūrėti ČIA
Reikia:
2 keptų obuolių
KITCHEN ME triušienos dešrelių
Šlakelio alyvuogių aliejaus
Kelių šaukštų „Suslavičiaus“ pomidorų padažo
Žiupsnelio DANSUKKER rudojo cukraus
Žiupsnelio SANTA MARIA akmens druskos
Žiupsnelio „Tellicherry“ juodųjų pipirų
„Brioche“ bandelių
Mėgstamų žolelių
1. Į indą dėkite triušienos dešreles, pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir pakepinkite grilyje.
2. Du obuolius sudėkite į virtuvinį smulkintuvą, ten pat supilkite pomidorų padažo, cukraus, druskos ir pipirų.
3. Viską sutrinkite.
4. Apskrudinkite bandeles.
5. Ant bandelių gausiai dėkite padažo, obuolio ir dešreles. Ant dešrelių dar uždėkite padažo ir mėgstamų žolelių.
ALFO PATARIMAI:
· Svarbu: dešrelių negalima perkepti.
· Obuolius galite kepti tiek ant grilio, tiek orkaitėje.
· Į padažą galite įdėti česnako arba svogūno.
· Obuolius perpjaukite į keturias dalis, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir ant grilio kepkite apie 10 min., kol suminkštės.
Skanaus!
Comments