Savaitė, pilna įvykių, jausmų, pergalių, pralaimėjimų, džiaugsmo ir liūdesio. Ir, žinoma, įvairių skonių.
Ką rinkotės skaityti ir gaminti?
Šią savaitę neįmanoma negalvoti, nekalbėti, nerašyti apie Anglijos Karalienę Elžbietą II. Epochos simboliu vadinama Karalienė mėgo paprastą, bet gerą maistą. Karalienė daug keliavo, ragavo įvairių tautų ir skonių patiekalų, gamintų ir patiektų išties karališkai, tačiau mėgstamiausi Jos Didenybės patiekalai yra tokie paprasti, kad ne vienas nustemba. Plačiau skaitykite čia.
Mėgstate pyragus, kuriuose mažai tešlos, bet daug saldžiarūgščio įdaro? Šis obuolių pyragas kaip tik toks.
Naują kulinarinių laidų sezoną Alfas pradėjo su savo mėgstamiausiu patiekalu – bulviniais blynais. Šį kartą jie itin traškūs, o juos dar labiau paskanino ypatingas ingredientas.
Rudeniu kvepianti, jaukumu apgaubianti, kvapni ir soti grybų ir lęšių sriuba suteiks jėgų ir... laimės jausmo! Prie šios sriubos puikiai tinka juoda duona ir šaukštas grietinės, o norintiems
netikėto derinio rekomenduojame prieš gaminimo pabaigą įberti truputį cinamono, kuris puikiai su grybų aromatu.
Antradienį, rugsėjo 6 dieną, startavo naujas „Alfo Didysis šou“ sezonas, kuriame bus daug netikėtumų, dar nematytų receptų ir negirdėtų patarimų, kaip savo virtuvėje užtrukti trumpiau, gaminti paprasčiau ir skaniu maistu mėgautis dar aistringiau. Naujojo sezono šūkis: „Kasdien“! Kasdien vis nauja laida, tema ir pokalbiai su savo sričių žinovais. Daugiau skaitykite čia.
Iki skanaus!