Ką labiausiai skaitėte ir gaminote šią šiltą rudens savaitę?
Labai rudeniškas tekstas apie tai, kaip išsirinkti geriausią arbatinuką. Juks arbatinukas – tai indas, kuris iškart asocijuojasi su šiluma, gardžiu aromatu ir namų jaukumu. Tačiau yra viena smulkmena, kuri gali sugadinti arbatos popietes ir ceremonijas, todėl prieš įsigydami naują arbatinį visada atlikite nedidelį eksperimentą. Alfo patarimus skaitykite čia.
Sotūs, gardūs kokosiniai blyneliai tiks pusryčiams, vakarienėms ar užkandžių dėžutei. Skanūs ir šilti, ir atvėsę. Patiekti rekomenduojame su klevų sirupu ir mėgstamomis uogomis, tačiau gardinkite tuo, kas jums labiausiai patinka. Receptas laukia čia.
Pirmadienį kulinarinėje laidoje ALFO VILA Alfas gamino neužmirštamai gardžias azijietiškas salotas su krevetėmis, vištiena ir šiltu padažu bei aviečių ir imbierų arbatos ledo kubelius.
Mėgstate keptą Pekino antį? Išbandykite ir kur kas lengvesnį variantą. Orkaitėje kepto a la Pekino viščiuko receptą rasite čia.
Savaitės citata.
Iki skanaus.