top of page

Savaitės TOP5: populiariausi savaitės straipsniai

Sinoptikai sako, kad kita savaitė bus karšta. Tokia karšta, kad į savaitės pabaigą jausimės pavargę. Jeigu taip ir bus, tai pasidžiaukime, kad šią savaitę turėjome gerą poilsį visomis prasmėmis. Buvo ir šilumos, ir karštumos, ir lietaus, ir malonių darbų dedant į stiklainius įvairiausias vasaros gėrybes , ir pakankamai poilsio akimirkų mėgaujantis skaniu maistu namuose arba naujose vietose mieste.



„Palinkėk ko nors gero prieš miegą. Gero apetito!" – ne šiaip ši dienos citata šią savaitę sulaukė daugiausia Jūsų dėmesio. Juk vasarą ypač tiems, kurie gyvena atostogų režimu, taip ir yra: sukerti pomidorų salotų ar steiką prieš naktį ir skaitai knygas arba mėgaujiesi gerais filmais iki paryčių.


Ką skaitėte šią savaitę?


Pusryčiai į lovą. Ši romantiškų filmų klišė visada priverčia atsidusti ir truputuką pasvajoti. Gali būti, kad pusryčių į lovą idėja gražiai, lengvai, išties romantiškai, be dėmių ir trupinių įgyvendinama tik tuose filmuose ir reklaminėse fotosesijoje, nes tikrame gyvenime, žinia, bent jau trupinių tai tikrai neišvengsi, bet mes visi vistiek norime to trupinėlio svajonės. Tai ir svajokime: Žaidžiame romantiką: 10 patiekalų, kurie tinka pusryčiams į lovą



Daržai negaili agurkėlių. Ir visi nori, kad užraugti jie išsaugotų traškumą. Daug žadančių receptų yra nemažai, tačiau vien jų neužtenka svarbu išmanyti ir keletą rauginimo subtilybių: Traškūs rauginti agurkai: laiko patikrinti patarimai + receptai, kurie keliaus iš kartos į kartą




Uogų trupiniuotis. Saulėje prisirpusios uogos, užklotos grikių miltų ir riešutų plutele – šis desertas yra tarsi vasaros sinonimas: norisi iškabinti dideliais šaukštais iki paskutinio trupinuko!

Receptą rasite čia.





Keliauk ir ragauk!Kadangi šiemet su kelionėm, panašu, bus sub***, tai keliauju ir ragauju taip! Vietnamas Karoliniškėse! Nors niekad nebuvau Vietname ir nežinau, koks tas tikras vietnamietiškas maistas, bet štai koraluose galima gauti tikrai skanios pho bo ir nem rán“, – savo feisbuko paskyroje rašo aštrialiežuvė Justina, tinklaraščio „Sugar to dust autorė. Justinos gastromaršrutai, patarimai, kaip gražiai fotografuoti maistą, ir iš Čikagos parsivežtas dešrainio receptas yra čia: Keliaukime ragaudami: tinklaraščio „Sugar to dust“ kūrėja savo Vietnamą atrado Karoliniškėse



Iki skanaus!






Kommentare


Naujausi įrašai

bottom of page