Paskutinė balandžio savaitė buvo apie kantrybę ir drasą. Kantrybę tverti bundantį pavasarį tarp keturių sienų ir drąsą ieškoti iššūkių bei naujų galimybių. Virtuvė tam labai dėkinga vieta. Pakeitus požiūrio kampą, čia labai įprasti ir nuobodūs dalykai gali tapti stogą raunančiu patyrimu, o tai, ko niekada anksčiau nedarėte – jūsų naujuoju amplua.

Šios savaitės skaitomiausieji yra kaip tik apie tai:
Virtuvės šefė Rūta iš Marijampolės nieko nebijo: karantiną įveiks eksperimentais! Tai istorija apie merginą, kuri niekada nepasiduoda ir visuose sunkumuose stengiasi rasti kažką pozityvaus. Nors jos restoranas uždarytas, Rūta verda, kepa ir naują meniu tobulina namuose.

Per karantiną duona tapo populiaresnė nei pyragai ir keksiukai: atrodo, kad visas pasaulis dabar žaidžia su duonos tešlomis – raugina, kildina, kepa, dalijasi patarimais. Žurnalo VERDU IR KEPU vyr. redaktorė Elžbieta parengė patarimus duonos kepimo pradinukams: Tegul namai kvepia duona: Elžbietos patarimai pradedantiesiems

Dovilė Filmanavičiūtė iššūkius priima akimirksniu, ypač pačius skaniausius. Tapusi kulinarinės laidos SKONIO IŠŠŪKIS vedėja, moteris neslepia, kad iššūkių jai netrūksta ir savo namų virtuvėje, ypač, kai ant stalo norisi padėti ne tik skanų, bet ir gražų maistą. Charizmatiškoji Dovilė Filmanavičiūtė: kiekviena SKONIO IŠŠŪKIO laida yra atradimas!

Pavasarį kiekvienoje virtuvėje karaliauja salotos. Nieko keista, kad straipsnis Tinkamai parinktas užpilas – salotų karūna: 10 kūrybingų idėjų! – vienas skaitomiausių!

Tiesiogiai iš namų virtuvės kulinarinę laidą VIENAS NAMUOSE vedantis Alfas Ivanauskas šią savaitę gamino populiarumo rekordus sumušusius patiekalus: varškėčius beveik be miltų, orkaitėje keptą balandėlį, neatsivalgomus vištienos sparnelius ir nerealiausius desertus –gaivius uogų putėsius, obuolių ir maskarponės kremo desertą, drėgną šokoladinį pyragą… Kaip sakė viena laidos žiūrovė: „Tai geriausia, kas man nutiko per karantiną”

Iki skanaus!