Jeigu už lango sninga, o jūsų rankose – puodelis karštos arbatos, reiškia, žiema. Jeigu už lango lyja, o stebint keptuvėje kepantį blyną jums kyla vaizdinys, kaip gera būtų į tą šiltą švelnų lietinį susisukti ir taip jaukiai pralaukti visas darganas, tai irgi žiema. Žiema būna visokia, pirmoji Naujųjų savaitė irgi gali būti visokia, bet svarbiausia, kad yra dalykų, kurie niekada nesikeičia. Portale #vmgonline visada skaniausi skaitiniai.
Ką skaitėte šią savaitę?
Nors šią savaitę Benedikto Vanago ir jo gerbėjų akys ir mintys buvo Dakare, šis pokalbis su garsiuoju lenktynininku yra apie tą laiką, kai jis nesėdi už vairo: Pusryčiai su Benediktu Vanagu: „Sekmadienio tradicijų dėka su gimine matydavomės ne tik per šventes"
Pusryčių klasika, nors, tiesą pasakius, omletas yra neįtikėtinai universalus patiekalas, kurį tinka valgyti ir pusryčiams, ir pietums, ir vakarienei. Azija dvelkiantis omletas su sojų padažu ir skrudintais sezamais – idealus pasirinkimas lėtiems, ilgiems savaitgalio pusryčiams. Receptas čia.
Ir šventėms prabėgus reikia valgyti kaip per šventes: gerą, kokybišką, įvairų, šviežią, gražiai atrodantį ir gražiai patiektą maistą. Šią savaitę laidos #Alfasvienasnamuose meniu – ypatingas: porėtieji lietiniai ir itin sultingas kalakutienos šniceliais su skirtingais garnyrais.
Kiaušinis „marškinėliuose“ – švelnus, paslaptingas ir prasiveržiantis kaip vulkanas. Šią savaitę portale pasidalinome dviem jo virimo būdais. Vienas klasikinis, kitas – super lengvas. Proga pasilepinti ilgais, gerais pusryčiais, a? Receptai yra čia.
Ir..., žinoma, savaitės pabaigai linkime jums daug karamelės. Kol karšta, ja galima užlieti (ar net joje paskandinti) ne tik mėgstamus blynelius, ledų rutuliuką ar obuolių pyrago gabalėlį, bet ir prabėgusios savaitės rūpesčius. Jie JAU prabėgo. O dabar dar ir užglostyti namine sūdyta karamele. Receptas yra čia.
Iki skanaus!