
4 asm.
Gaminimas 10 min.
Kepimas 40 min.
Orkaitės t-ra 180 °C
Reikia:
400 g KEKAVA viščiukų blauzdelių
50 ml TERRA CRETA aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus
1 šaukštelio rūkytos paprikos
Druskos
1–2 salierų lapkočių
1 aitriosios paprikos (nebūtinai)
1 geltonosios paprikos
1 raudonosios paprikos
1/2 raudonojo svogūno
150 g virtų arba konservuotų avinžirnių
120 g salotų lapų
1 pasifloros
20 ml DANSUKKER auksaspalvio sirupo
Baziliko lapelių (papuošti)
1. KEKAVA viščiukų blauzdeles sudėkite į skardelę, pabarstykite druska, rūkytomis paprikos ir pašlakstykite TERRA CRETA aukščiausios rūšies alyvuogių aliejumi. Šaukite į orkaitę ir kepkite apie 40 min. iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Iškepusią mėsą išimkite ir nuimkite nuo kaulų šakutėmis.
2. Daržoves supjaustykite.
3. Padažui sumaišykite pasifloros minkštimą su DANSUKKER auksaspalviu sirupu, TERRA CRETA aukščiausios rūšies alyvuogių aliejumi ir druska.
4. Sudėliokite salotas iš paruoštų ingredientų, įpilkite padažo ir papuoškite baziliko lapeliais.