Reikia:
1 raudonojo svogūno
2 spalvotų paprikų
100 g konservuotų arba virtų kukurūzų
1 cukinijos
1 virto arba kepto burokėlio
1–2 pomidorų
1 nedidelio brokolio
100 g salotų lapų
1 šaukšto aliejaus (burokėliams apvolioti)
Užpilui:
2 smulkintų skiltelių česnako
2 smulkintų skiltelių česnako
1 citrinos sulčių
1–2 šaukštų šviesiojo sirupo
Žiupsnelio druskos
Trupučio vandens
1–2 šaukštų aliejaus
Daržoves supjaustykite ir visas, išskyrus burokėlius, sudėliokite dubenyje arba lėkštėje. Burokėlius pašlakstykite aliejumi ir permaišykite – tai padės išvengti kitų daržovių nudažymo raudona burokėlių spalva.Užpilui visus produktus sumaišykite.Salotas „užtaisykite“ užpilu, burokėlius sudėkite pabaigoje.
Comentários