top of page

Salotų variacija pagal vasarą


Reikia:

  • 1 raudonojo svogūno

  • 2 spalvotų paprikų

  • 100 g konservuotų arba virtų kukurūzų

  • 1 cukinijos

  • 1 virto arba kepto burokėlio

  • 1–2 pomidorų

  • 1 nedidelio brokolio

  • 100 g salotų lapų

  • 1 šaukšto aliejaus (burokėliams apvolioti)

Užpilui:

  • 2 smulkintų skiltelių česnako

  • 2 smulkintų skiltelių česnako

  • 1 citrinos sulčių

  • 1–2 šaukštų šviesiojo sirupo

  • Žiupsnelio druskos

  • Trupučio vandens

  • 1–2 šaukštų aliejaus


Daržoves supjaustykite ir visas, išskyrus burokėlius, sudėliokite dubenyje arba lėkštėje. Burokėlius pašlakstykite aliejumi ir permaišykite – tai padės išvengti kitų daržovių nudažymo raudona burokėlių spalva.Užpilui visus produktus sumaišykite.Salotas „užtaisykite“ užpilu, burokėlius sudėkite pabaigoje.

Comentários


Naujausi įrašai

bottom of page