top of page

Ropinių daržovių šimtalapis su soja (Receptas)

Saldžiųjų bulvių ir salierų gumbų apkeptas su sojų faršu skamba kaip geras naminis maistas, tačiau jis gali būti dar ir labai įdomus. Tiesiog supjaustykite daržoves plonais griežinėliais ir gražiai sudėliokite kepimo inde. Kantrybės prireiks, tačiau nesigailėsite, nes vaizdas bus labai apetitiškas, o daržovės tiesiog tirps burnoje.

Taigi, dar vienas puikus sezoninių daržovių apkepas be mėsos.

ropinių daržovių apkepas_receptas
VMG nuotr.

JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:



Ropinių daržovių šimtalapiui pagaminti reikia:

  • 1 svogūno

  • 2 skiltelių česnako

  • 1 rozmarino šakelės

  • 325 g NATURLI sojų faršo

  • Šlakelio alyvuogių aliejaus

  • 3 bulvių

  • 2 saldžiųjų bulvių

  • 1 saliero gumbo

  • 120 g PARMIGIANO REGGIANO MEZZANO sūrio

  • 400 g NATURLI ekologiško avižų kreminio gaminio

  • 1 NATUR COMPAGNIE ekologiško vištienos sultinio kubelio

  • 2 šaukštų vandens

  • 1 saujos čiobrelių

  • 100 g NATURLI ekologiškų tepiųjų riebalų „Vegan block“

  • Žiupsnelio malto muskato

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

1. Į įkaitusią keptuvę pilkite aliejų, berkite kvadratėliais pjaustytą svogūną, smulkintą

česnaką ir rozmariną, pakepinkite ir dėkite NATURLI sojų faršą. Lengvai apkepkite ir

nuimkite nuo ugnies.

2. Daržoves nuvalykite ir supjaustykite plonais griežinėliais.

3. Į kepimo formą dėkite apkeptą faršą.

4. PARMIGIANO REGGIANO MEZZANO sūrį sutarkuokite ir sumaišykite su NATURLI

ekologišku avižų kreminiu gaminiu, sudėkite pjaustytas daržoves, vandenyje tirpintą

NATUR COMPAGNIE ekologišką vištienos sultinio kubelį, pipirus, čiobrelius, ½

NATURLI ekologiškų tepiųjų riebalų „Vegan block“ kiekio, įberkite muskato, viską

išmaišykite ir sudėkite į kepimo skardą. Viršų užpilkite likusiais tepiaisias riebalais ir

kepkite orkaitėje 150 °C temp. apie 1 val.


Skanaus.

Naujausi įrašai

bottom of page