top of page

Riešutais kvepiantys sausainiai

  • 2020-03-17
  • 1 min. skaitymo

riešutiniai sausainiai, VMG receptai
Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Reikia:

  • 150 g riešutų sviesto

  • 1 kiaušinio

  • 50 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus

  • 100 g avižinių miltų

  • 1 šaukštelio kepimo miltelių


  1. Sumaišykite riešutų sviestą su kiaušiniu ir DANSUKKER nerafinuotu cukranendrių cukrumi.

  2. Į gautą masę įmaišykite avižinius miltus ir kepimo miltelius. Užminkykite tešlą.

  3. Formuokite graikinio riešuto dydžio rutuliukus ir dėkite juos į kepimo popieriumi išklotą skardą.

  4. Kepkite apie 12–15 min. iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.

  5. Vėsinkite sausainius skardoje ir išimkite, kai visiškai atvės.

 
 
bottom of page