top of page

Rafinuotai, bet be pompastikos: emocijas sukeliančių patiekalų restoranas

Nebūkite suklaidinti juodų restorano sienų – jos čia tam, kad visą savo dėmesį sutelktumėte į pagrindinį vaidmenį restorane atliekantį maistą. Anot DŽIAUGSMO virtuvės šefo Martyno Praškevičiaus, čia nerasite jokios pompastikos, bet tai ir yra pagrindinis bistro tipo restorano kabliukas.

Valerijos Stonytės nuotr.


Valerijos Stonytės nuotr.


Sprogstančius fejerverkus savyje pajusite ragaudami vietinių produktų virtuvę ir ekologiškus, biodinaminius vynus. Restorane naudojami aukščiausios kokybės produktai, čia pat sūdomi lašiniai, vytinamos dešros ir marinuojamos daržovės.

Valerijos Stonytės nuotr.


Kalbama, kad čia paragauta morka neprilygsta jokiai gyvenime skanautai morkai, todėl tai ir yra DŽIAUGSMAS.


Knygą „99 Places of Taste in the Baltics“ galite įsigyti ČIA.

Naujausi įrašai

bottom of page