Reikia:
1 baklažano
1 cukinijos
1 svogūno
1 skiltelės česnako
100 g alyvuogių
2-3 šaukštų pomidorų pastos
1 šaukšto cukraus sirupo arba medaus
500 g sluoksniuotos bemielės tešlos
150 g fetos
1 šaukštelio maltos saldžiosios paprikos
kelių šakelių šviežios mėtos
1 kiaušinio
druskos, juodųjų pipirų
Baklažaną supjaustykite kubeliais ir apibarstę druska palikite pastovėti apie 10 minučių.Cukiniją ir svogūną taip pat supjaustykite kubeliais, smulkiai sukapokite česnaką.Baklažanus ir svogūnus sudėkite į kepimo formą, apšlakstykite aliejumi ir užberkite pipirų.Kepkite iki 215 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.Tuomet į kepimo formą sudėkite cukinijas, česnakus, cukraus sirupą ir maltą papriką. Išmaišykite ir kepkite dar apie 7 minutes.Į keptas daržoves įmaišykite alyvuoges ir pomidorų pastą. Atvėsinkite ir įmaišykite fetą ir mėtas.Sluoksniuotą tešlą supjaustykite stačiakampiais, viduryje dėkite po šaukštą paruošto įdaro ir suformuokite pyragėlius.Sudėkite paruoštus pyragėlius į kepimo formą, aptepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.