top of page

Pusryčiai „no waste“


Reikia:

  • 120 g grikių

  • 1 svogūno

  • 2 skiltelių česnako

  • 50 g sviesto

  • 20 ml aliejaus

  • 100 g alyvuogių

  • 250 ml smulkintų pomidorų savo sultyse

  • 30 g špinatų

  • 150-200 g keptos vištienos

  • 4 kiaušinių

  • 40 g tarkuoto kietojo sūrio

  • Šaukštelio džiovinto čiobrelio

  • Druskos

  • Pipirų


Grikius pakepinkite sausoje keptuvėje ir suberkite į pasūdytą vandenį. Išvirkite.Svogūną ir česnaką supjaustykite, suberkite į keptuvę su sviestu ir aliejumi ir kepkite. Kai suminkštės – supilkite pomidorus savo sultyse, alyvuoges, pasūdykite, užberkite pipirų ir džiovintų čiobrelių. Suberkite vištieną, kepkite ją labai trumpai ir pabaigoje suberkite špinatus. Kaitinkite, kol špinatai sukris.Iškepkite kiaušinius.Į dubenėlį sudėkite grikių, padažo, užberkite sūrio ir patiekite kartu su keptu kiaušiniu.

Naujausi įrašai

bottom of page