Naujas ar tradicinis – kad ir kokį skanėstą keptumėte, norisi, kad jis būtų ne tik gero skonio, bet ir puoštų stalą. Išbandykite subtilaus skonio žaliosios arbatos glajaus receptą.

Gaminimo laikas: 5–10 min.
Porcijų skaičius: užteks aplieti / dekoruoti 1 tortui
Sudėtingumo lygis: lengvas
Arbatos glajui pagaminti reikia:
Šaukštelio „Matcha“ arbatos
Stiklinės DANSUKKER cukraus pudros
Žaliosios citrinos
1/3 stiklinės kokosų pieno

Trintuvą įsigyti galite www.pigu.lt
1. „Matcha“ arbatą sumaišome su DANSUKKER cukraus pudra.
2. Į mišinį pilame kokosų pieną, pusę žaliosios citrinos sulčių, įtarkuojame citrinos žievelės.
3. Viską gerai maišome iki vientisos masės.
PATARIMAI:
- Glajų palengva plakite ranka, o ne virtuviniu mikseriu, taip neatsiras oro burbuliukų.
- Glajų naudokite iškart tik pagaminus, nes vėliau jis susicukruoja.
- Jei įmanoma, pirkite arbatą skirtą gaminimui, nes geriamoji „Matcha“ yra kartesnė.
Video receptas:
Skanaus!