top of page

Prancūziškas obuolių pyragas


Reikia:

Tešlai:

  • 900 g rūgščių obuolių

  • Citrinos sulčių (obuoliams apšlakstyti)

  • 100 g MALSENA miltų „Self Raising“

  • 100 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“

  • 3 kiaušinių

  • 1 šaukšto DANSUKKER vanilinio cukraus su natūralia vanile

  • 50 ml aliejaus

  • 100 ml pieno


Užpilui:

  • 100 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“

  • 2 kiaušinių

  • 100 g tirpinto sviesto


Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C. 24 cm skersmens kepimo formą išklokite kepimo popieriumi.Obuolius nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais. Pašlakstykite citrinos sultimis, palikite kelioms minutėms, po to nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir suberkite į formą.Dideliame dubenyje sumaišykite MALSENA miltus „Self Raising“, DANSUKKER cukrų „Panevėžio Plius“, kitame išplakite kiaušinius, DANSUKKER vanilinį cukrų su natūralia vanile, aliejų ir pieną. Miltų ir kiaušinių mases sumaišykite kartu ir supilkite į formą. Lengvai pakratykite.Kepkite apie 30 min., kol paviršius pagels. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite užpilui skirtus produktus ir gauta mase apipilkite pyragą. Kepkite dar 20 min.Pyragą galite patiekti su uogomis.

Comentarios


Naujausi įrašai

bottom of page