Reikia:
Tešlai:
900 g rūgščių obuolių
Citrinos sulčių (obuoliams apšlakstyti)
100 g MALSENA miltų „Self Raising“
100 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“
3 kiaušinių
1 šaukšto DANSUKKER vanilinio cukraus su natūralia vanile
50 ml aliejaus
100 ml pieno
Užpilui:
100 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“
2 kiaušinių
100 g tirpinto sviesto
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C. 24 cm skersmens kepimo formą išklokite kepimo popieriumi.Obuolius nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais. Pašlakstykite citrinos sultimis, palikite kelioms minutėms, po to nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir suberkite į formą.Dideliame dubenyje sumaišykite MALSENA miltus „Self Raising“, DANSUKKER cukrų „Panevėžio Plius“, kitame išplakite kiaušinius, DANSUKKER vanilinį cukrų su natūralia vanile, aliejų ir pieną. Miltų ir kiaušinių mases sumaišykite kartu ir supilkite į formą. Lengvai pakratykite.Kepkite apie 30 min., kol paviršius pagels. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite užpilui skirtus produktus ir gauta mase apipilkite pyragą. Kepkite dar 20 min.Pyragą galite patiekti su uogomis.
Comentarios