top of page

Pirmieji pavartykite naujausią „Verdu ir kepu“ numerį

Naujas „Verdu ir kepu“ žurnalo numeris yra pripildytas saulės spindulių, žemuogių ant smilgos jausmo ir padūkusio vasaros lietaus. Iškylausime, ieškosime paparčio žiedo, valgysime uogas su krienais ir garstyčiomis, pasidavę madai gaminsime „ramen“… Bet ne sriubą, o mėsainį. Kepsime daug didkepsnių ir valgysime šaltas sriubas. Iškylai pasirinksime įvairiausius kepsnius ant grotelių, o priedų ir padažų gausa nustebins net ir patyrusį barbekiu meistrą. Vasaros gaivą pažadinsime su nekeptais tortais ir fantastiškais ledų kokteiliais. Ir būtinai saulę išsaugosime stiklainyje – virsime uogienes. Visko prisiragavę sužinosime visą tiesą apie svėrimąsi. O mūsų svečiai kalbės apie meilę. Tarp daugiau nei 130 receptų tikrai bus TAS vienintelis, be kurio nuo šiol neįsivaizduosite savo gyvenimo. „Verdu ir kepu“ – jūsų raktas į skanią kasdienybę!


Naujausi įrašai

bottom of page