top of page

Pirmieji pavartykite naujausią „Verdu ir kepu“!

Nebūna taip, kad vasaros nebūna. Net jei lauke oras tik pradeda vasarėti, tai mes vasarą prisijaukinome ir norime ja pasidalyti su jumis. Įvairiaspalvis ir ryškus, trykštantis skoniais ir vasaros kvapais naujas, jau dešimtasis, „Verdu ir kepu“ kviečia pasinerti į vasarą jo puslapiuose. Statistika negąsdinsime, nes vien tik ištarti, kokiu kiekiu receptų mes pasidalijome su jumis šių dešimties numerių puslapiuose, galima tik giliai įkvėpus. Įkvepiam! Kaip padegti ledus? Ką gamina vaikai? Kaip armėniškai bus „šašly…“, oi – „aš tave myliu“? (Apie gardžiausius šašlykus irgi pakalbėsime, nesijaudinkite.) Kepsime uogų pyragus, kalbėsime apie atsargas, gaminsime įvairiausias variacijas tiramiso tema, ateisime į salotų „vernisažo“ atidarymą, nes mūsų salotos – kaip paveikslai, o po to grįšime į jį dar ir dar. Greitai pagaminsime vakarienę. Ir greitai pagaminsime pusryčius. Kartu su „Vegfest LT“ atskleisime gardžiausias veganiško maisto paslaptis ir pasinersime į jo skonius.

Pasitikite – štai jis, dešimtasis, jubiliejinis „Verdu ir kepu“ numeris!


Comments


Naujausi įrašai

bottom of page