Dvyliktasis „Verdu ir kepu“ numeris sutinka jus atsinaujinęs – įvaizdžiu, mintimis, idėjomis, receptais. O tai reiškia – dar geresnis ir gražesnis. Bet atsinaujinę išsaugojome tai, kas buvo geriausia praeituose numeriuose. Liksime ištikimi sezoniškumui, tad šis numeris skirtas kopūstui ir jo artimiausiems giminaičiams. Kopūsto yra tiek daug, kad žurnale jo pasirodymą galima vadinti benefisu. Stebėsime įvairiaspalvių balandėlių skrydį. Nepamiršime morkų, salierų, pankolių ir pastarnokų. Džiaugsimės susitikimais su mūsų nuostabiais šefais Honorata Lyndo ir Pauliumi Janušu, iš barono Rozeno etiketo pamokėlės sužinosime, kas ir kaip turi apmokėti sąskaitą restorane, o Genutė Sakalauskienė papasakos, kaipgi šparagai skinasi kelią Lietuvoje. Troškiniai ir tirštos sriubos padės mums sušilti rudens darganoje, skubantys ir neskubantys ras pasiūlymų pusryčiams, žaibiškai gaminsime iš vištienos ir mėgausimės tinginiais.
top of page
1/4
Naujausi įrašai
bottom of page