
Dar šiek tiek, ir likusias dienas iki pavasario galėsime suskaičiuoti ant rankų pirštų. Bet nors daugeliui įprastas pasirinkimas šiltuoju metų laiku yra salotos, skubame priminti, kad keičiant ingredientus jos tinka ant stalo visus metus. Šios keptos „radicchio“ salotos – pikantiško skonio mėgėjams. O jei nemėgstate lengvo kartumo, pakeiskite „radicchio“ kitomis salotomis su tvirtesniais lapais ir ne tokiu ryškiu skoniu.
Keptos „radicchio“ salotos su šonine, burokėliais, svogūnais, akimirksnio granola
100 g supjaustytos kubeliais karštai rūkytos šoninės
Aliejaus kepti
1 romaninių salotų gūžės
1-2 virtų burokėlių
1 citrinos sulčių
šlakelio DANSUKKER auksaspalvio sirupo
kelių pamarinuotų raudonojo svogūno žiedų
saujos naminės pikantiškos granolos
Apkepkite šoninę, išimkite ir toje pačioje keptuvėje apkepkite stambiai supjaustytas salotas. Gausiai palaistykite citrinos sultimis, skonį subalansuokite DANSUKKER auksaspalviu sirupu. Viską išmaišykite.
Salotas išimkite, toje pačioje keptuvėje apkepkite ir skiltelėmis supjaustytus burokėlius.
Sudėliokite salotas lėkštėje, užberkite šoninės, sudėkite burokėlius ir svogūno žiedus, pabarstykite granola.
#virkakademijapamoka #Virkakademija #VirKakademijapamokos #Virk #salotos #radicchiosalotos #virkreceptas