top of page

Pikantiškas savaitgalis: keptos „radicchio“ salotos


Dar šiek tiek, ir likusias dienas iki pavasario galėsime suskaičiuoti ant rankų pirštų. Bet nors daugeliui įprastas pasirinkimas šiltuoju metų laiku yra salotos, skubame priminti, kad keičiant ingredientus jos tinka ant stalo visus metus. Šios keptos „radicchio“ salotos pikantiško skonio mėgėjams. O jei nemėgstate lengvo kartumo, pakeiskite „radicchio“ kitomis salotomis su tvirtesniais lapais ir ne tokiu ryškiu skoniu.


Keptos „radicchio“ salotos su šonine, burokėliais, svogūnais, akimirksnio granola

  • 100 g supjaustytos kubeliais karštai rūkytos šoninės

  • Aliejaus kepti

  • 1 romaninių salotų gūžės

  • 1-2 virtų burokėlių

  • 1 citrinos sulčių

  • šlakelio DANSUKKER auksaspalvio sirupo

  • kelių pamarinuotų raudonojo svogūno žiedų

  • saujos naminės pikantiškos granolos


  1. Apkepkite šoninę, išimkite ir toje pačioje keptuvėje apkepkite stambiai supjaustytas salotas. Gausiai palaistykite citrinos sultimis, skonį subalansuokite DANSUKKER auksaspalviu sirupu. Viską išmaišykite.

  2. Salotas išimkite, toje pačioje keptuvėje apkepkite ir skiltelėmis supjaustytus burokėlius.

  3. Sudėliokite salotas lėkštėje, užberkite šoninės, sudėkite burokėlius ir svogūno žiedus, pabarstykite granola.


Comments


Naujausi įrašai

bottom of page