Reikia:
2 puodelių natūralaus jogurto
Šlakelio klevų sirupo arba agavų nektaro
½ šaukštelio druskos
1 šaukštelio garstyčių
Žiupsnelio aitriųjų paprikų
6 šaukšto „chia“ sėklų
1 cukinijos
½ skiltelės česnako (pagal pageidavimą)
Ryšelio krapų
Žiupsnio druskos
½ citrinos sulčių
Šlakelio cukraus sirupo
Šlakelio aliejaus
1. Jogurtą sumaišykite su sirupu, druska, garstyčiomis, paprikomis ir „chia“ sėklomis. Supilstykite į indelius. Viską labai gerai išmaišykite ir palikite per naktį ar bent kelioms valandoms.
2. Cukiniją supjaustykite „spagečiais“, suberkite susmulkintą česnaką, krapus, druską, supilkite citrinos sultis, cukraus sirupą ir aliejų. Palikite sandariai uždarytame inde.
3. Į indelius su „chia“ pudingu sudėkite cukinijas. Taip pat galite sudėti ir pomidorų, agurkų ar kitų šviežių daržovių salotų.
Skanaus!
Comentarios