top of page

Picos „roletas“ su rūkyta vištiena ir pievagrybiais


Picos „roletas“ su rūkyta vištiena ir pievagrybiais, vmg receptas

4 asm.

Gaminimas 40 min.

Kepimas 20 min.

Orkaitės t-ra 160 °C


Reikia:

  • 2 rūkytų vištienos šlaunelių

  • 60 g terijakio padažo

  • 1 svogūno

  • 200 g pievagrybių

  • 1 picos tešlos

  • 200 g pomidorų padažo

  • 200 g čederio sūrio

1. Nuo vištienos šlaunelių nuimkite mėsą ir suplėšykite smulkiais gabalėliais. Sumaišykite su terijakio padažu.

2. Svogūną ir pievagrybius supjaustykite plonais griežinėliais.

3. Picos tešlą ištepkite pomidorų padažu ir apibarstykite čederio sūriu.

4. Ant viršaus sudėkite plėšytą vištieną ir svogūnus su pievagrybiais. Susukite į „roletą“.

5. Kepkite iki 160 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min., kol vidus iškeps.

Naujausi įrašai

bottom of page