4 asm.
Gaminimas 20 min.
Kepimas 10 min.
Orkaitės t-ra 180 °C
Reikia:
340 g ančių kulšelių mėsos
kelių česnakų skiltelių
1 mango
1 mėlynojo svogūno
1 picos tešlos
200 g barbekiu padažo
250 g kietojo sūrio
150 g šaltai rūkytos šoninės (tinka ir karštai rūkytos)
100 g gražgarsčių
20 g kalendros
druskos, pipirų
aliejaus (kepti)
1. Ančiukų kulšelių mėsą nusausinkite virtuviniu popieriumi ir dar šiek tiek susmulkinkite peiliu. Sukapokite česnaką ir sumaišykite kartu. Pabarstykite mėsą druska ir pipirais.
2. Į keptuvę įpilkite aliejaus ir apkepkite mėsą. Kol kepa, nulupkite ir supjaustykite mangą. Į kepančią antį sudėkite skiltelėmis pjaustytą mėlynąjį svogūną.
3. Ant tešlos tepkite barbekiu padažo, pabarstykite sūriu ir sudėkite šoninę. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180 °C, 10 min.
4. Į keptuvę su kepančia antimi sudėkite likusį barbekiu padažą ir išmaišykite.
5. Ant iškeptos picos sudėkite antį, gražgarstes ir mangus. Papuoškite kalendros lapeliais.
Comments