Pica su mangais ir barbekiu padaže troškinta antiena


Pica su mangais ir barbekiu padaže troškinta antiena, vmg receptas

4 asm.

Gaminimas 20 min.

Kepimas 10 min.

Orkaitės t-ra 180 °C

Reikia:

  • 340 g ančių kulšelių mėsos

  • kelių česnakų skiltelių

  • 1 mango

  • 1 mėlynojo svogūno

  • 1 picos tešlos

  • 200 g barbekiu padažo

  • 250 g kietojo sūrio

  • 150 g šaltai rūkytos šoninės (tinka ir karštai rūkytos)

  • 100 g gražgarsčių

  • 20 g kalendros

  • druskos, pipirų

  • aliejaus (kepti)

1. Ančiukų kulšelių mėsą nusausinkite virtuviniu popieriumi ir dar šiek tiek susmulkinkite peiliu. Sukapokite česnaką ir sumaišykite kartu. Pabarstykite mėsą druska ir pipirais.

2. Į keptuvę įpilkite aliejaus ir apkepkite mėsą. Kol kepa, nulupkite ir supjaustykite mangą. Į kepančią antį sudėkite skiltelėmis pjaustytą mėlynąjį svogūną.

3. Ant tešlos tepkite barbekiu padažo, pabarstykite sūriu ir sudėkite šoninę. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180 °C, 10 min.

4. Į keptuvę su kepančia antimi sudėkite likusį barbekiu padažą ir išmaišykite.

5. Ant iškeptos picos sudėkite antį, gražgarstes ir mangus. Papuoškite kalendros lapeliais.


Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg