top of page

Pica su čorisu ir kalakutiena



Pica per Velykas? Žinoma! Galbūt kai kam pasirodys netikėta ar net šokiruojanti idėja, bet sluoksniui gėrybių – abrikosai, mocarela, čorisu ir cinamonu (!) – sunku atsispirti. Ypač patiks mažiesiems Velykų šventėjams, kuriuos sugundyti mišraine ar kumpiu tikrai ne visada pavyksta.


Jums reikės:

200 g keptos kalakutienos filė

1 MANTINGA picos tešlos

Saujelės gražgarsčių

80 g mocarelos

2 čoriso dešrelių

Cinamono

100 g pomidorų padažo

50 g kietojo sūrio

30 g džiovintų abrikosų

Šlakelio alyvuogių aliejaus

  1. Išskleiskite picos lakštą.

  2. Supjaustykite dešreles, abrikosus, kalakutieną.

  3. Cinamoną sumaišykite su pomidorų padažu.

  4. Padą pašlakstykite aliejumi ir patepkite padažu.

  5. Uždėkite plėšytos mocarelos ir supjaustytus ingredientus.

  6. Orkaitėje įkaitinkite picos akmenį ir kepkite 20

  7. Pagardinkite kietuoju sūriu ir mėgstamais žalėsiais.

Naujausi įrašai

bottom of page