Pica per Velykas? Žinoma! Galbūt kai kam pasirodys netikėta ar net šokiruojanti idėja, bet sluoksniui gėrybių – abrikosai, mocarela, čorisu ir cinamonu (!) – sunku atsispirti. Ypač patiks mažiesiems Velykų šventėjams, kuriuos sugundyti mišraine ar kumpiu tikrai ne visada pavyksta.
Jums reikės:
200 g keptos kalakutienos filė
1 MANTINGA picos tešlos
Saujelės gražgarsčių
80 g mocarelos
2 čoriso dešrelių
Cinamono
100 g pomidorų padažo
50 g kietojo sūrio
30 g džiovintų abrikosų
Šlakelio alyvuogių aliejaus
Išskleiskite picos lakštą.
Supjaustykite dešreles, abrikosus, kalakutieną.
Cinamoną sumaišykite su pomidorų padažu.
Padą pašlakstykite aliejumi ir patepkite padažu.
Uždėkite plėšytos mocarelos ir supjaustytus ingredientus.
Orkaitėje įkaitinkite picos akmenį ir kepkite 20
Pagardinkite kietuoju sūriu ir mėgstamais žalėsiais.