Parūkytų braškių ir vaisių iešmeliai su mangų ledais (Receptas)

Kaip grilyje pasigaminti ne tik didkepsnius, bet ir išskirtinio skonio desertus, kurie žodžiui „grilinimas“ suteiks naują prasmę? Paprasta: parūkytų braškių ir vaisių iešmeliai su mangų ledais!


grilyje kepti vaisių ir uogų iešmeliai, receptas
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite čia


Vaisių ir uogų iešmeliams pagaminti reikia:

  • 2 šaukštų KIKKOMAN sojų padažo

  • 1 šaukšto sezamų aliejaus

  • Žiupsnelio KOTANYI gvazdikėlių

  • Žiupsnelio KOTANYI džiovinto imbiero

  • 1 žaliosios citrinos

  • 1 šaukšto DANSUKKER auksaspalvio sirupo

  • 1 banano

  • 1 saujos braškių

  • 1 persiko

  • 2 saujų riešutų

  • 2 šaukštų NATURLI mangų ledų

  • 3–4 mėtos lapelių

  1. Visus vaisius (išskyrus braškes) supjaustykite griežinėliais ir sumaukite ant iešmelio.

  2. Į pasirinktą dubenį dėkite KIKKOMAN sojų padažą, sezamų aliejų, KOTANYI prieskonius, žaliosios citrinos sultis, DANSUKKER auksaspalvį sirupą ir viską gerai išmaišykite.

  3. Vaisių iešmelį kepkite ant įkaitinto ZYLE KAMADO grilio iš visų pusių, kol gražiai karamelizuosis, tepkite paruoštą sirupą ir pakepkite dar 1–2 minutes.



Skanaus!