top of page

Žuvies vokeliai

  • 2018-12-14
  • 1 min. skaitymo

Atnaujinta: 2020-02-10



4 asm.

20 min.


Reikia:

  • 4 baltos žuvies filė (jūros lydekos, jūros ešerio), apie 600 g

  • 1 šaukštelis Vegeta Natur žuviai*

  • 4 šaukštai alyvuogių aliejaus

  • 2 citrinos

  • 200 g vyšninių pomidorų

  1. Žuvies filė pabarstykite Vegeta Natur žuviai.

  2. Iš kepimo popieriaus iškirpkite 40 x 40 cm dydžio 4 kvadratus ir patepkite juos alyvuogių aliejumi.

  3. Padėkite paruoštą žuvį ant popieriaus ir ant viršaus uždėkite supjaustytas citrinas bei per pusę perpjautus vyšninius pomidorus. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

  4. Popieriaus kraštus suimkite ir užlenkite, kad susiformuotų vokelis. Taip sulankstykite keturis vokelius.

  5. Paruoštus vokelius sudėkite į kepimo skardą ir kepkite 10 min. 220°C.

  6. Žuvį patiekite su virtomis bulvėmis, pabarstytomis kapotomis petražolėmis ir lašeliu alyvuogių aliejaus.


bottom of page