top of page

Paeljos ryžių lapų suktinukai su čoriso dešra ir vištiena


Paeljos ryžių lapų suktinukai su čoriso dešra ir vištiena, vmg receptas

4 asm.

Gaminimas 25 min.


Reikia:

  • ½ čoriso dešros

  • 200 g poro

  • 3 česnako skiltelių

  • 2 paprikų

  • 200 g vištienos filė

  • 60 g austrių padažo

  • 80 g špinatų lapų

  • 1 pakelio ryžių popieriaus

1. Čoriso dešrą, porą, česnaką supjaustykite smulkiais kubeliais. Paprikas supjaustykite šiaudeliais.

2. Keptuvėje apkepkite čoriso dešrą, po to sudėkite porus ir paprikas. Vištieną supjaustykite šiaudeliais ir sudėkite į apkeptas daržoves kartu su česnaku. Apkepkite ir užpilkite austrių padažu. Permaišykite ir atvėsinkite, ant viršaus uždėkite špinatų.

3. Ryžių popierių sušlapinkite vandens purkštuku ir sudėkite įdarą išilgai į centrą. Užlenkite apačią, po to – kraštus ir tvirtai suvyniokite.

4. Patiekite su mėgstamu padažu.

Naujausi įrašai

bottom of page