
4 asm.
Gaminimas 25 min.
Reikia:
½ čoriso dešros
200 g poro
3 česnako skiltelių
2 paprikų
200 g vištienos filė
60 g austrių padažo
80 g špinatų lapų
1 pakelio ryžių popieriaus
1. Čoriso dešrą, porą, česnaką supjaustykite smulkiais kubeliais. Paprikas supjaustykite šiaudeliais.
2. Keptuvėje apkepkite čoriso dešrą, po to sudėkite porus ir paprikas. Vištieną supjaustykite šiaudeliais ir sudėkite į apkeptas daržoves kartu su česnaku. Apkepkite ir užpilkite austrių padažu. Permaišykite ir atvėsinkite, ant viršaus uždėkite špinatų.
3. Ryžių popierių sušlapinkite vandens purkštuku ir sudėkite įdarą išilgai į centrą. Užlenkite apačią, po to – kraštus ir tvirtai suvyniokite.
4. Patiekite su mėgstamu padažu.