
2 asm.
Gaminimas 10 min.
Reikia:
4 kiaušinių
100 g poro
150 g rudųjų grybų „shimeji“
100 g karštai rūkytos šoninės
50 g fermentinio sūrio
2 šaukštų lydyto sūrelio
2 šaukštų grietinės
1 šaukšto majonezo
2 šaukštų aliejaus
žiupsnelio šviežių šalavijų
druskos, pipirų
1. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepinkite smulkintą šoninę. Suberkite porus ir grybus. Pagardinkite druska, pipirais ir šalavijais.
2. Kiaušinius gerai suplakite su sūreliu, grietine, majonezu, druska ir pipirais.
3. Išplaktus kiaušinius supilkite į keptuvę ant grybų su šonine, užberkite fermentinį sūrį ir uždengę kepkite ant lėtos ugnies.
4. Patiekite su juoda duona.