
Gaminimas 45 min.
Reikia:
500 g valytų obuolių
50 ml vandens
½ aitriosios paprikos
1 citrinos
2 šaukštų aliejaus
2 ropinių svogūnų
300 g cukinijos
400 g DAN SUKKER cukraus uogienėms:
1. Smulkiais kubeliais supjaustykite svogūnus ir pakepinkite keptuvėje įkaitintame aliejuje. 2. Kubeliais supjaustykite obuolius, cukiniją ir citriną (pusę citrinos galite supjaustyti su žievele). 3. Į puodą įpilkite vandens, suberkite obuolius, cukiniją, citriną ir kepintus svogūnus. Suberkite cukrų ir smulkintą aitriąją papriką. 4. Maišydami virkite ant lėtos ugnies apie 30–40 min. 5. Nukelkite nuo viryklės, pravėsinkite. Supilkite į sausus stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.