top of page

Obuolių, cukinijos ir svogūnų uogienė


Obuolių, cukinijos ir svogūnų uogienė, vmg receptas

Gaminimas 45 min.


Reikia:

  • 500 g valytų obuolių

  • 50 ml vandens

  • ½ aitriosios paprikos

  • 1 citrinos

  • 2 šaukštų aliejaus

  • 2 ropinių svogūnų

  • 300 g cukinijos

  • 400 g DAN SUKKER cukraus uogienėms:

1. Smulkiais kubeliais supjaustykite svogūnus ir pakepinkite keptuvėje įkaitintame aliejuje. 2. Kubeliais supjaustykite obuolius, cukiniją ir citriną (pusę citrinos galite supjaustyti su žievele). 3. Į puodą įpilkite vandens, suberkite obuolius, cukiniją, citriną ir kepintus svogūnus. Suberkite cukrų ir smulkintą aitriąją papriką. 4. Maišydami virkite ant lėtos ugnies apie 30–40 min. 5. Nukelkite nuo viryklės, pravėsinkite. Supilkite į sausus stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.

Naujausi įrašai

bottom of page