Bendradarbiaudami su VMG „Kulinarijos studijos“ vadovu Pauliumi Janušu, VMGonline.lt toliau vysto grilio saldumynų seriją. Šiandien pristatome desertą, kurio paragavus garantuotai apsals širdis. Kas galėtų atsilaikyti prieš kepintų zefyrų ir šokoladiniame kreme išmirkytų imbierinių sausainių magiją?
Zefyrai su šokoladu ir imbieriniais sausainiais
1 pakuotės zefyrų
1 pakelio imbierinių sausainių
100 g šokoladinio kremo
šviežių uogų, mėtų (puošti)
Zefyrus trumpai pakepkite užmovę ant iešmelių.Sausainius ištepkite šokoladiniu kremu.Tarp dviejų sausainių dėkite zefyrą ir šiek tiek prispaudę numaukite nuo iešmelio. Patiekite su keliomis uogomis ir mėtų lapeliais.
Comments