Laimingi tie, kurie gali savo hobį paversti darbu. Tauragėje gyvenantis Robertas Liorančas – vienas tų laimingųjų. Vadybininkas, pardavėjas, savo jėgas išbandęs Norvegijos naftos sektoriuje, grįžęs į Lietuvą atidarė mėsos parduotuvę. Pasak R. Liorančo, maisto gamyba visada buvo jo hobis, tačiau pats niekada nesvajojo paversti jo verslu ir tapti tuo, kuris atlieka šviečiamąjį darbą mėsos klausimais. Nors sako nesijaučiantis mėsos ekspertu, tačiau jam kalbant akivaizdu, kad tai jo gyvenime – daugiau nei produktas.
Laidoje, kurią veda VMG prekės ženklo vadovė Rima Aukštuolytė, išgirsite ne tik R. Liorančo maisto filosofiją, jo istoriją, bet ir sužinosite daug praktinių dalykų apie mėsos įsigijimą, ruošimą, laikymą ir, žinoma, valgymą!
Laidos „Skonio iššūkis“ klausykitės kiekvieną ketvirtadienį, 16.05 val., „Žinių radijo“ eteryje.
Comments