Reikia:
Padažui:
80 g „Heinz” majonezo
15 g garstyčių su medumi
30 g svogūno
žiupsnelio maltos saldžiosios paprikos
1 šaukšto cukraus sirupo
šlakelio baltojo vyno acto
2 šaukštų marinuotų agurkėlių skysčio
Mėsainiui:
1 bandelės
1 mėsainio paplotėlio
20 g smulkiai kapoto svogūno
kelių griežinėlių lydyto sūrio
kelių marinuotų agurkų
kelių salotų lapų
šlakelio alyvuogių aliejaus
Maisto smulkintuvu sutrinkite visus padažui skirtus ingredientus.
Išmaišykite ir paruoštą padažą palaikykite šaldytuve.
Bandelę perpjaukite per pusę ir 5 minutes paskrudinkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Keptuvėje su šlakeliu aliejaus iš abiejų pusių po kelias minutes apkepkite mėsos paplotėlį. Ant bebaigiančio kepti paplotėlio uždėkite sūrį.
Smulkiai suplėšykite salotų lapus, supjaustykite svogūną ir agurkėlius.
Skrudintą duoną aptepkite paruoštu padažu, uždėkite smulkintą svogūną ir dalį agurkėlių. Tuomet dėkite mėsos paplotėlį ir likusias daržoves. Uždenkite likusia bandelės puse.
Commentaires