#Alfodidysiskulinarinissou ir video receptą žiūrėkite ČIA
Silkės salotoms pagaminti reikia:
100 g SANTA BREMOR silkės „Maties XXL“
1 obuolio
100 g nuvalyto saliero gumbo
4–5 SPILVA marinuotų agurkėlių
1 avokado
2–3 šaukštų DAUMANTŲ majonezo „Klasikinis“
1 raudonojo svogūno
1 skiltelės česnako
1 baltojo svogūno
50 g špinatų
SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“
SANTA MARIA akmens druskos
Aliejaus kepti
Petražolių
Žalumynų
Baltąjį svogūną ir česnaką smulkiai supjaustykite, lengvai apkepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi. Špinatus, jei reikia pasmulkinkite, suberkite į keptuvę prie svogūnų, apkepkite kol špinatai suvys.
Kiaušinius lengvai paplakite, pasūdykite, užberkite SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“ ir užpilkite ant špinatų.
Kol omletas kepa, smulkiais kubeliais supjaustykite SANTA BREMOR silkę „Maties XXL“, saliero gumbą, nuluptą obuolį, raudonąjį svogūną, SPILVA marinuotus agurkėlius.
Iškepusį omletą perkelkite ant kepimo popieriaus.
Avokado minkštimą sutrinkite trintuvu kartu su DAUMANTŲ majonezu „Klasikinis“.
Gautu padažu pagardinkite smulkiai supjaustytus salotų ingredientus, išmaišykite. Šiomis salotomis įdarykite omletą. Puoškite žalumynais arba petražolėmis.
Skanaus!
Comments