Italai žino, kad brusketos – antipasti – yra tinkamos bet kuriai progai. Paskrudinkite duoną orkaitėje ar skrudintuvėje, ir pirmyn! Siūlome išbandyti su jautiena ir pačių paruoštu avietiniu barbekiu padažu.
Jums reikės:
200 g „Heinz“ kečupo
100 g aviečių
40 g balzaminio kremo
2 skiltelių česnako
1 avokado
½ pakelio „Philadelphia“ sūrio
apkeptų brusketų
salotų lapelių
keptos jautienos
šviežių aviečių
druskos, pipirų
Į smulkintuvą sudėkite kečupą, avietes, balzaminį kremą, 2 skilteles česnako, pagardinkite druska ir pipirais.
Avokadą sumaišykite su ½ pakelio „Philadelphia“ sūrio.
Šią masę tepkite ant apkeptos brusketos.
Uždėkite salotų lapelių.
Patepkite aviečių barbekiu padažu.
Uždėkite keptą jautieną.
Pagardinkite šviežiomis avietėmis.