Reikia:
4 kiaušinių
Žiupsnelio druskos
500 ml pieno
220 g miltų
svogūno
200 g karštai rūkytos antienos filė
Įkaitinkite orkaitę iki 220 °C. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.Suplakite kartu kiaušinius, druską ir pieną. Suberkite miltus ir gerai išmaišykite, kad nebūtų gumuliukų.Antienos filė supjaustykite kubeliais, svogūną – gana smulkiai.Antieną ir svogūną paskleiskite skardoje, ant viršaus supilkite tešlą. Galite pabarstyti prieskoninėmis žolelėmis arba juodaisiais pipirais.Tešlą supilkite į skardą ir šaukite į orkaitę. Kepkite apie 25 min. – blyno paviršius turi būti gražiai apskrudęs. Neišsigąskite, blynas orkaitėje kyla tiesiog akyse, tampa įvairių formų, pučiasi – vėliau jis subliukš.Iškepusį blyną patiekite su norimu priedu.