Daugiau nei penkiasdešimtmetį sostinės širdyje veikiantis „Neringos“ restoranas siūlo klasikinę aplinką, autentišką interjerą, populiarius europietiškos virtuvės patiekalus ir gerą aptarnavimą. Susipažinkite su Vilniaus gastronomijos savaitės meniu „Neringoje“.
Vilniaus gastronomijos savaitės meniu: kaina 1 asmeniui – 20 Eur
Vegetariškas burokėlių karpačas su ožkos sūriu, šaldytu mango vaisiumi, avokadu, paskanintas balzaminio acto padažu, žirnių daigais ir burokėlių lapais
Valerijos Stonytės nuotr.
Befstrogenas, pagamintas iš jautienos išpjovos, patiekiamas su bulvių lazdelėmis ir šviežiomis daržovėmis
Valerijos Stonytės nuotr.
Karališkas desertas: „Neringos“ pyragaitis „Napoleonas“ su šaltalankių padažu
Valerijos Stonytės nuotr.
Gastronomijos savaitės meniu: kaina 1 asmeniui – 10 Eur
Natūralus sultinys su pyragėliu ir grybais
Valerijos Stonytės nuotr.
Legendinis „Neringos“ Kijevo kotletas su tradiciniu garnyru
Valerijos Stonytės nuotr.
„Neringos“ adresas: Gedimino pr. 23, Vilnius.
Darbo laikas: I–III – 7:00–23:00, IV – 7:00–24:00, V – 7:00–15:00, VI – 8:00–15:00, VII – 8:00–22:00
Daugiau informacijos apie šį ir kitus restoranus, dalyvaujančius Vilniaus Gastronomijos savaitėje, ieškokite ČIA.
NE TIK RAGAUK, BET IR VERTINK
Fotografuok labiausiai patikusį Vilniaus gastronomijos savaitės patiekalą, siųsk nuotrauką su trumpu komentaru ir savo vardu bei pavarde į VMGonline.lt FB ir galbūt tu laimėsi specialius VMG prizus. Tas restoranas, kurio nuotraukų Vilniaus gastronomijos savaitės lankytojai atsiųs daugiausiai, gaus piniginį prizą – čekį, išleisti VMG paslaugoms.
Rink geriausią Vilniaus gastronomijos savaitės padavėją, siųsk jo vardą ir pavardę su trumpu komentaru į VMGonline.lt FB. Daugiausiai pagyrų sulaukęs padavėjas bus apdovanotas specialiu VMG prizu!
Kommentare