Sotūs ir gardžiai paruošti makaronai gali pradžiuginti kiekvieną, mėgstantį skaniai pavalgyti, tiesa? O paragavę mūsų siūlomų spagečių pasijusite lyg jaukiame, siaurutėlėje Italijos gatvėje įsikūrusiame restoranėlyje, kur vietiniai patiekia autentišką ir kiekvienu kąsniu džiuginantį maistą. Buon appetito!
„Carbonara“ makaronai
1 vnt. 18 mėn. brandinto „Džiugo“ sūrio
200 g spagečių
100 g pančetos
3 kiaušinių trynių
Juodųjų pipirų, druskos
Saujelė baziliko lapelių
Šlakelio alyvuogių aliejaus
Pasūdytame vandenyje išvirkite spagečius.
Keptuvėje apkepkite kubeliais supjaustytą pančetą ir sudėkite virtus bei nukoštus makaronus.
Užkaiskite ir įmaišykite kiaušinio trynius, pagardinkite druska ir pipirais.
Gausiai užtarkuokite sūrio. Papuoškite baziliko lapeliais ir patiekite.
Comments