top of page

Naujas žurnalo „Verdu ir kepu“ numeris

Mes paruošėme jums daugiau nei 120 receptų! O tai reiškia, kad šiame numeryje rasite daug pasiūlymų ir kasdienai, ir šventiniam Velykų stalui. Bet prieš tai siūlome surengti rožinę vakarienę – ne tik Valentino dienos proga. Juk rodyti dėmesį mylimiesiems galima kasdien. Žurnale rasite daug patiekalų be gliuteno receptų – ne tik išskirtiniame straipsnyje, bet ir visame žurnale – sekite specialiosiomis mūsų ikonėlėmis, taip pat – daug vegetariškų patiekalų receptų. Ypač apsidžiaugs plikytos tešlos mėgėjai – ją gaminsime ne tik saldžiai ir pikantiškai, bet ir žingsnis po žingsnio.

Kepsime duoną, paštetus, vaišinsime populiarių serialų herojus ir gaminsime mėsą su šokoladu. Greiti patiekalai, žaibiškos pastangų nereikalaujančios vakarienės ir, be abejonės, majonezas – jo rasite kiekvienam skoniui. Kokios gi Velykos be majonezo. Kaip iškepti tobulą rostbifą, papasakos žinoma šefė, aukščiausios klasės profesionalė Honorata Lyndo, taip pat jūs sužinosite, kas slepiasi Agnės Jagelavičiūtės šaldytuve, ir dar – supažindinsime jus su aktyvia mūsų puslapio socialiniame tinkle „Facebook“ skaitytoja.

Tad nesnauskite, aktyviai dalyvaukite „Verdu ir kepu“ socialinio tinklo „Facebook“ puslapyje ir kito žurnalo numerio herojumi galite tapti jūs!


Naujausi įrašai

bottom of page