4 asm.
Gaminimas 25 min.
Reikia:
300 g moliūgo (nuvalyto)
600 ml sultinio
1 morkos
2 svogūnų
4 skiltelių česnako
1 indelio konservuotų kukurūzų „Bonduelle“
½ aitriosios paprikos
1 apelsino
30 g sviesto
200 ml grietinėlės
druskos, pipirų
4 riekelių prancūziško batono
1. Keptuvėje išlydykite sviestą ir dėkite kepinti smulkintus svogūnus, morkas, česnaką ir aitriąją papriką.
2. Susmulkinkite moliūgą ir pakepinkite kartu su daržovėmis.
3. Į puodą supilkite sultinį, suberkite visas keptas daržoves, kukurūzus ir ant lėtos ugnies troškinkite, kol moliūgai visai suminkštės.
4. Į sriubą supilkite grietinėlę, pagardinkite druska, pipirais ir tarkuota apelsino žievele.
5. Paruoštą sriubą sutrinkite virtuviniu smulkintuvu.
6. Patiekite su paskrudintais prancūziško batono skrebučiais.
Comments