
4 asm.
Gaminimas 25 min.
Reikia:
kelių saliero stiebų
2 skiltelių česnako
1 svogūno
400 g midijų
250 g šviežių triušienos dešrelių
žiupsnelio kmynų
2 šaukštų kapotų svogūnų laiškų, krapų arba petražolių
½ stiklinės alaus
grietinėlės
šlakelio alyvuogių aliejaus
druskos, juodųjų pipirų
1. Supjaustykite kubeliais svogūną, salierus ir česnaką.
2. Nedideliais gabalėliais supjaustykite dešreles.
3. Puode su šlakeliu aliejaus apkepkite svogūnus, kol gražiai apskrus.
4. Tuomet sudėkite salierus, česnaką ir kmynus.
5. Sudėkite dešreles ir kepkite dar kelias minutes.
6. Supilkite alų, išmaišykite ir uždengę patroškinkite 5 min.
7. Įberkite druskos, pipirų, supilkite grietinėlę ir patroškinkite dar apie 5 min.
8. Patiekite apibarstę žalumynais.