top of page

Maskarponės varškėčiai-spurgos


Maskarponės varškėčiai-spurgos, vmg receptas

4 asm.

Gaminimas 20 min.


Reikia:

  • 250 g maskarponės

  • 5 šaukštų DAN SUKKER cukraus PANEVĖŽIO PLIUS

  • 1 šaukštelio kepimo miltelių

  • 3 kiaušinių

  • 2 šaukštų aguonų

  • 200 g kvietinių miltų

  • ½ l aliejaus kepti

1. Maskarponę ištrinkite su kiaušiniais, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Suberkite aguonas. Išmaišykite.

2. Suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir užminkykite tešlą.

3. Aliejų supilkite į puodą. Įkaitinkite iki 160 °C.

4. Drėgnomis rankomis suformuokite spurgytes ir kepkite jas vartydami, kol gražiai apskrus.

5. Išimkite ant popierinių servetėlių, kad nugertų riebalų perteklių.

Naujausi įrašai

bottom of page