Ypač didelėmis porcijomis garsėjančiame restorane „Mama Grill“ galite tikėtis tradicinės virtuvės, ant grilio ruoštų patiekalų, patiektų moderniai ir su fantazija. Su Vilniaus gastronomijos savaitės „Mama Grill“ meniu supažindina virtuvės šefas Aleksandras Buiko.
Gastronomijos savaitės meniu: kaina 1 asmeniui – 20 Eur
Soti ir tiršta kreminė baravykų sriuba
Valerijos Stonytės nuotr.
Bajoriškas medžiotojo grobis: elnienos ir šernienos troškinys su šakninėmis daržovėmis ir bruknėmis raudonojo vyno padaže
Valerijos Stonytės nuotr.
Skruzdėlynas pagal „Mama Grill“ (tai – tradicinis skruzdėlyno lakštas, valgoma žemė (duonos trupiniai, smulkinta karamelė ir anakardžio riešutai), sojų pupelių makaronai, pabarstyti cukraus pudra, vaniliniai ledai ir ypatingas burnoje sproginėjantis cukrus)
Valerijos Stonytės nuotr.
„Mama Grill“ adresas: Jadvygiškių 2b, Vilnius.
Darbo laikas: II–VI – 12:00–22:00, VII – 12:00–22:00.
Daugiau informacijos apie šį ir kitus restoranus, dalyvaujančius Vilniaus Gastronomijos savaitėje, ieškokite ČIA.
NE TIK RAGAUK, BET IR VERTINK
Fotografuok labiausiai patikusį Vilniaus gastronomijos savaitės patiekalą, siųsk nuotrauką su trumpu komentaru ir savo vardu bei pavarde į VMGonline.lt FB ir galbūt tu laimėsi specialius VMG prizus. Tas restoranas, kurio nuotraukų Vilniaus gastronomijos savaitės lankytojai atsiųs daugiausiai, gaus piniginį prizą – čekį, išleisti VMG paslaugoms.
Rink geriausią Vilniaus gastronomijos savaitės padavėją, siųsk jo vardą ir pavardę su trumpu komentaru į VMGonline.lt FB. Daugiausiai pagyrų sulaukęs padavėjas bus apdovanotas specialiu VMG prizu!