Reikia:
1 mėsainio bandelės
1–2 romaninių salotų lapų
4 šviežių mango griežinėlių
kelių šviežių bazilikų lapelių
2 vištienos blauzdelių be kaulų
Marinatui:
½ ropinio svogūno
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
1 šaukšto austrių padažo
žiupsnelio cukraus
druskos, pipirų
Čatniui:
½ prinokusio mango
2 šaukštelių apelsinų uogienės
žiupsnelio aitriųjų paprikų
druskos
1. Marinatui skirtus produktus sudėkite į elektrinį smulkintuvą ir sutrinkite. Vištienos blauzdeles įtrinkite marinatu ir palikite truputį pasimarinuoti.
2. Marinuotas blauzdeles iškepkite ant vidutinės kaitros kepsninės. Kepkite vartydami apie 15–17 min.
3. Bandelę perpjaukite pusiau ir lengvai paskrudinkite ant kepsninės. Šalia apkepinkite mango griežinėlius.
4. Čatniui skirtus produktus sutrinkite virtuvinio kombaino inde.
5. Vieną bandelės pusę aptepkite čatniu, dėkite keptą vištienos blauzdelę, plėšytus salotų lapus, vėl bandelę, apteptą čatniu, keptus mango gabalėlius, likusią blauzdelę, užberkite bazilikų lapeliais.