top of page

Mėsainis su vištiena


Reikia:

  • 1 mėsainio bandelės

  • 1–2 romaninių salotų lapų

  • 4 šviežių mango griežinėlių

  • kelių šviežių bazilikų lapelių

  • 2 vištienos blauzdelių be kaulų

  • Marinatui:

  • ½ ropinio svogūno

  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • 1 šaukšto austrių padažo

  • žiupsnelio cukraus

  • druskos, pipirų

  • Čatniui:

  • ½ prinokusio mango

  • 2 šaukštelių apelsinų uogienės

  • žiupsnelio aitriųjų paprikų

  • druskos


1. Marinatui skirtus produktus sudėkite į elektrinį smulkintuvą ir sutrinkite. Vištienos blauzdeles įtrinkite marinatu ir palikite truputį pasimarinuoti.

2. Marinuotas blauzdeles iškepkite ant vidutinės kaitros kepsninės. Kepkite vartydami apie 15–17 min.

3. Bandelę perpjaukite pusiau ir lengvai paskrudinkite ant kepsninės. Šalia apkepinkite mango griežinėlius.

4. Čatniui skirtus produktus sutrinkite virtuvinio kombaino inde.

5. Vieną bandelės pusę aptepkite čatniu, dėkite keptą vištienos blauzdelę, plėšytus salotų lapus, vėl bandelę, apteptą čatniu, keptus mango gabalėlius, likusią blauzdelę, užberkite bazilikų lapeliais.


Naujausi įrašai

bottom of page