Mėsainis ar omaras: ką Londone pasirinks Alfas?

Bėda ta, kad lazda turi du galus. Jei restorano meniu ne per ilgas – tai geras ženklas, bet jei pasirinkimų vos keli – išsirinkti gali būti dar sunkiau. Atrodo, kad mėsainius ir omarus ruošiantis „Burger & Lobster“ restoranų tinklas Londone rado išeitį. Tuo džiaugiasi ir čia apsilankęs bei nuo keblios dilemos išsisukęs Alfas. Užsisakyti leidžia A-BU!

Vakarienę „Burger & Lobster“ galima pradėti nuo užkandžiams siūlomų alyvuogių arba riešutų. Užkandus reikia priimti svarbiausią vakaro sprendimą: mėsainis ar omaras? Mėsainį galite rinktis su bulvytėmis (11 Eur) arba su bulvytėmis ir salotomis (17 Eur).

Alfo Ivanausko nuotr.

Alfo Ivanausko nuotr.


Omarų užsisakymo taisyklės yra panašios: 500 g omaras su bulvytėmis (21 Eur), 700 g omaras su bulvytėmis ir salotomis (28 Eur). Didžiuliams omarų entuziastams siūlomi tokie patys didžiuliai omarai: 1000 g (38 Eur) ir 1500 g (59 Eur). Beje, galite nuspręsti, kaip bus paruoštas jūsų omaras – ant grilio ar garuose.

Alfo Ivanausko nuotr.

Alfo Ivanausko nuotr.


Tie, kurie negali apsispręsti arba tiesiog nori visko, dažniausiai renkasi „City Combo“ rinkinį. Už 31 Eur gausite mėsainį, 500 g omarą ir bulvyčių. Kitas vietinių mėgstamas kūrinys – „lobster roll“. Tai – omaro sumuštinis-suktinukas, patiekiamas su bulvytėmis ir salotomis (27 Eur).

Alfo Ivanausko nuotr.

Alfo Ivanausko nuotr.


„Man patiko šio restorano interjeras. Jo dekoracijos yra sukurtos iš dėžių, kuriomis transportuojami omarai. Taip pat salėje yra ir didžiulių dekoratyvių akvariumų“, – pasakojo pikantišką vakarienės nuotrauką užvertęs Alfas.

Alfo Ivanausko nuotr.

Alfo Ivanausko nuotr.